Už Račą!

Kažkodėl užplūdo noras pasisakyti nepopuliariai Artūro Račo naudai, pasiduoti gailesčio provokacijai ir įnešti vėjų. Tai yra pirmasis ir, tikėkimės, paskutinis įrašas apie iškilųjį amžių sandūros Lietuvos rašytoją, nūnai – agentūros BNS vadovą ir uolųjį tinklaraštininką A. Račą.

Ko gero šiųmetė konferencija Login įsirėš naujomis interpretacijomis ir jau gula kilobaitais į tinklą. A. Račo nominavimas ir totali nesėkmė, katastrofa, palyginus su ankstesniais metais pelnytu pasisekimu verčia niekais prasimanymus, kad anas besąs vienas iškiliausių Lietuvos tinklaraštininkų, rašančių lietuviškais rašmenimis ir gausiai skaitomas Lietuvoje. Jis yra vertas nominacijų bent keletos, vien todėl, kad be jo lietuviška blogosfera netektų maždaug 40 proc. žavesio, turinio ir dinamikos.

Visuomeninis satanistų judėjimas graban baigia nuvaryti nepripažintą turinio štampuotojo talentą

A. Račas turi būti apdovanotas, jeigu jis to užsimanė!

Račo reklama

Kad jau užsiminta apie tinklapius, tai ne pletkas bus paminėti apie dar vieną sukilimą, susidvejinimą, o tai ir visą šventąją trejybę: šnabždėta, kad racas.lt domenas sukilęs prieš vidinių nesutarimų draskomą rašytoją ir agentūros direktorių, atsiradę kažkokių bugų, įtarimų kelia kažkoks ūžesys.

Taigi, matome komercializuotą reikalo pusę ir siūlomą, anaip tol, ne pigiausią reklamą. Administratorius per tris deinas žada apsispręsti, ar ryžtis lengvam 20 eurų uždarbiui per savaitę, ar spyriotis ir mekenant ožiuotis, garunkščiuojant. Kol kas račo reklamos laukas vis dar užpildytas vien AdBox vaizdais.

Stogas

Vis gi nepamirškime, kad kalba sukasi apie gyvą žmogų, pilietį, klaviatūros brolį, galima sakyti. Kaip ten dėl smegenų krušimo, tai tegu bus diskusijų klausimas, bet reikia pažymėti, kad naktiniai lakstymai po tratuarą basomis ir su pižama smarkiai kenkia ne tik įvaizdžiui, bet ir sveikatai.

Tam kart, galime pasinaudoti proga ir persiprašyti (Keyword: „Atsiprašau“), jei kam reikia – ant kelių ir į krūtinę, o gal net nuo dundukų ir pradėti.

Tegu tvyroja pasitikėjimas ir kandus tonas, gilus žvilgsnis bei aštrūs įžvalgai, o rašytojai nebūna ligoninės sanitarais.

_____________

originaliai paskelbta 2011 kovo 22 dieną.

Share