Rinkimų rezultatai: Pisau ir skambinau

Pirmojo Seimo rinkimų 2012 balsavimo turo rezultatai

Kažkada A. Greitai apie konservartorius pasakė, kad, neva, žeugčioti norisi nuo to, kas buvo padaryta (čia apie tautininkų prisijungimą, bet perkelkime visą tai į Seimą)

Smagu kikenti iš nevykėlių agitatorių ir tyčiotis iš apgautų žmogelių, kurie, grasinami netekti darbo, drebančiomis rankutėmis deda kryželius iš atmatų partiją, fotografuoja savo biuletenį skolintu telefonu ir neša parodyti prievaizdams, tarsi išsipirkdami savo nuodėmes.

Vadinamasis „tylusis periodas“, kuri, tarsi propagandinis pasninkas, skelbiamas dieną prieš rinkimus ir liks kažkokia teisine butaforija, nebent VRK visoms politinėms partijoms, spjovusioms į rinkėjo teisę būti neagituojamam, skirtų tūkstantines baudas ir taip į biudžetą susigražintų bent dešimtadalį tų milijonų, kurie jau išleisti rinkimų agitacijai.

Būsimoji Seimo pirmininkė su bendrininkais, tikėtina, naujajame Seime bus gaydinama* tiek senųjų partijų, tiek naujųjų politikų – nepraleidžiama progos iš jos pasityčioti, pastatant į vietą, tuo pačiu prie tvoros bursis vis didesnė įniršusių tamsuolių minia.

Neabejotinai, pirmiausias darbas, laukiantis darbo ištroškusios Darbą parcijos bus, tarsi Paulauską, akumuliuoti Venckienės bendrininkus. Kas atliks parlamentinio sanitaro vaidmenį, po vienų ryškiausių ir įspūdingiausių rinkimų šiandienos Lietuvos istorijoje?

 

 

Share