Visagino country

Visaginiečių nuomonė dabar ypač svarbi, nes jiems vėl teks balsuoti Seimo rinkimuose 2012 pakartotinai – po to, kai VRK nusprendė vienintelėje atomščikų vietovėje, dėl gausių pažeidimų, anuliuoti balsavimo rezultatus.

 

Dėkit kryžių, bet če - ne sutapimas!

Vaizdingame įkvepiančiais pušynais Visagine ir  ežerų krašte – aplink Zarasus gyvenantiesiems bus papildomas šansas – dar vienas bonusas ir nemokama galimybė Seimo rinkimuose 2012 prabalsuoti iš naujo.

Bus galima ne tik sutvirtinti savo ryžtą, pademonstruojant ne mažesnį aktyvumą, nei balsuojant skemadienį – spalių 14 dieną!

Dabar ženkliai padidintas susidomėjimo žvilgsnis krypsta į Zarasų – Visagino apygardos rinkėjus, tuos, kurių balsais ryškiausiai Lietuvoje pasisakyta už naujos Visagino Atominės Elektrinės statybą. Turtingos gamtos ir neišpasakyto kraštovaizdžio, neabejotinai plačių turizmo plėtotės perspektyvų krašto gyventojai – išsilavinę bei atkaklūs molekulių sandaros narsytojai vėl stos prie balsavimo urnų sekmadienį – spalių 28 dieną.

Fiksuokime dar vieną pradžią šiandienos Lietuvos istorijoje – žymėkime kalendoriaus brūgšnį, vildamiesi ir stebėdami, kaip netikėtai veriasi naujos galimybės!

P. S. Žemai lenktina galwa naujosios sudėties Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK), ir ištvermės linkėjimai josios pirmininkui Z. Vaigauskui!

Share