Išsaugokime Mazuronį

Valentinas Mazuronis palieka Aplinkos ministro postą ir Lietuvą. Užuot leidęs Briuselyje už Lietuvą šūkauti Petrui, paksuolių atskalūnas ir sunkiasvoris autoritetas atleidžia kovos su brakonieriais ir renovacijos vadžias.

image

MEP as Petras, ko gero, balsuotų prieš euro įvedimą Lietuvoje. facebook.com nuotr

Ir vėl rinkėjai atlaidūs juos apgavusiam politikui, ir vėl triumfuoja kažkokia mistinė apsauga nepaleisti durniaus į miestą. Trečiuoju reitinge TT kandidatu išrinktas Petras Gražulis, Lietuvoje, panašu, labiau reikalingas, už renovacijos procesą ir kovą su brakonieriais užvirusį Valentiną Mazuronį.

Akivaizdu, kad partijoje TT ir visuomenėje stiprinantis pozicijas Aplinkos ministras atrodo žymiai racionalesnis už kitus partinius autoritetus. Todėl Mazuronį ir išsiunčia į Briuselį. Kad netrukdytų ir neužgožtų, turbūt…

Jei vis gi vyko pastarojo įkalbinėjimas ir žmogų,  galbūt, sugundė lengvi pinigai, tai gal verta pasistengti perkalbėti V. Mazuronį likti Lietuvoje ir tęsti užsimotus darbus. Gal net kas sumestų litų, kad Mazuronis pasiliktų Lietuvoje, o į Briusely jo vietoje važiuotų P. Gražulis?

Share