Ką gero padarė tas Šimašius??

Savaime aišku, kad nieko! Ir net nereikia įrodinėti, kad miestas keičiasi savaime, tarsi nepriklausomai nuo to, koks meras šypsosi miestelėnams. Vienintelį dalyką, ką tikrai ir ryškiai padarė Šimašius (ir tą patį – iš grynai savanaudiškų paskatų!) yra tai, kad sustiprino liberalią mintį ir sutelkė laisvai mąstančių žmonių orkestrą, garsiai trenkusį, kad liberalios idėjos gyvos, artėjant savivaldos rinkimams 2019. Per du šimtus liberalių bendražygių susitelkė politinei kovai Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!

Ne kartą Lietuvoje yra susitelkę laisvi žmonės, bet spalio pabaigoje Vilkniuje susirinkę ryžtingi, jauni ir patyrę liberalai tėškė tiesiai – Lietuvoje kilęs realus pavojus laisvei! Ir čia savaime aišku, kad blogio padermė – nevalyvi valstiečiai, o jokių alternatyvų, juolab – kažkokių liberalių – blogiui būti negali. Blogis yra savaiminis pradas, įvairiais pavidalais pareinantis nuo velnio, jei norite!

Tai va, tas naujas ne tik kūnu, bet ir savo dvasia jaunų liberalų branduolys nori, kad ateinančiuose Vilniaus mero rinkimuose 2019 metų pavasarį vėl laimėtų jų kandidatas, ligšiolinis sostinės meras Remigijus Šimašius!

Poliglotai žagtelėjo, žemaičiai pasiūlė atsitokėti ir tiesė ranką, bet viena aišku, kad dabar negalime pamiršti, jog Vilniaus liberalų tėvas buvo Zuokas, o dar anksčiau – Paksas, o ne tik kunigaikštis Gediminas, kuris pakvietė užsienio verslininkus kurtis ir investoti Lietuvoj. Taip, sako, bus ir Vilniuj – apsimokės sostinėje deklaruoti gyvenamą vietą, mokėti GPM ir mėgautis išskirtine miestelėno padėtimi daugeliu kasdienio gyvenimo aspektų.

Nepaslaptis, kad stipriu varžovu Šimašiui bus Uspaskich, todėl kyla iššūkis ne tik aiškintis, ką gero pridarė tas Šimašius per besibaigiančią kadenciją, bet ir kodėl siekia antrosios- ką žada??

Aišku, iečių bus sulaužyta daugybė, bet gerai, kad žmonės ne abejingi, kad netyli ir garsiau gina visų mūsų laisvę!

 

 

Share