BATGA-A

Blogosferos autorių teisių gynimo asociacijos agentūra (BATGA-A) išimtinai savanaudiškais tikslais siūlo pasipelnyti ir apsiginti nuo nepageidaujamo turinio, įskaitant komentarus ir copy+paste.

Nemokama ir savanoriška demokratinės saviraiškos bei pliuralizmo banga – jau praeitis! Progresyvios minties skleidimui, konstruktyvioms diskusijoms ir kompetentingiems sprendimams reikalingas stiprus finansinis užnugaris.

Šiais laikais apmokestinama viskas, todėl ne nuostabu, kad ir laisvieji internetų gyventojai imasi apmokestinti bet ką – net gi pačią valdžią!

BATGA-A Lietuviško teksto saugojimo ir puoselėjimo instrumentas

Kai naršome internetuose, džiaugiamės ir tyčiojamės iš autorių, šikame į komentarus ir vagiame turinį, o iš tiesų, tai tampame didžiule bendruomene, tampriai susijusia ne tik vieliais, bevieliais ir bevirvelaidiniais protokolų saitais, nevaržoma laisve, bet ir, žinoma – pinigais.

Čia atkreiptinas dėmesys į neišvengiamą tinklaraščių monetizavimą, galimybę autoriams gauti nedidelę, bet apčiuopiamą naudą. Finansiniai svertai padės atsiskleisti tikrajam populiarumo paveikslui, nubrauks populizmo ir SEO robotų šydą, parodys, kas yra kas, kieno įrašai yra naudingiausi ir skaitomiausi, sudarys prielaidas ir priežastis pasitempti atsilikėliams bei nubrėš gaires, kur link lygiuotis pradedantiesiems.

Pavyzdžiui, čia – popo puslapiuose – matote AdBox reklamos lauką, per kurį jau sėkmingai kapsi tam tikri centai. Ko gero, bus smagi žinia, kad reklamos įkainiai sumažinti perpus, o ateityje garantuojamos didžiulės nuolaidos ir kitokios vartotojui mielos smulkmenos.

Maža to, čia pat, o ir plačiai kitur priimamos aukos bei ktioki mokėjimai per PayPal (recipient: zbygniewas@gmail.com). Siūloma papildoma opcija – aukotojų anonimiškumas arba paturbintas viešinimas, prasukinėjimas ir visoks reklaminimas.

Tad kviečiame naujus rėmėjus gausinti gretas, o esamus prenumeratorius – didinti savo įnašus!

Share