Solomon – boba

Pasimovė ant pijaro iešmų nevykėliai terliai ir jų pasekėjai – mažvaikiai! Solomono užrašais priešrinkiminėje kovoje naudojasi politikai, o internete verda aistros, nes randasi vis naujų dibilų, pučiančių populistinius purškalus subinėn pamaivoms!

Solomono mįslė pirmiausia siejama su žydais

Vilniečių ir kaimiečių vaizduotę audrinantys užrašai Solomon jau išvedė iš kantrybės ne tik policiją, bet ir porkuratūrą – kur tai matyta, kad kažkokia šėlionė taptų nacionalinės svarbos baudžiamąja byla?

Internetuose išplitusios visokios keršto grupuotės grasina susidoroti ne tik su fuflovų Graffiti vardo menkintojų gaujomis, bet ir su akcijos „Pagauk Solomoną“ iniciatoriumi Algiumi Greitumi. Tam skirtas piniginis fondas artimiausiu metu gali pasipildyti dar dešimčia tūkstančių litų.

Pirma Pagauk…

Rašeivos ir leidėjai neriasi iš kailio, pateikdami savas versijas ir skelbdami interviu su neabejotinai tikrais solomonais. Hip – hop`o kultūrą puoselėjantis jaunimas atvirai tyčiojasi ne tik iš visuomenės nuomonės, bet nė velnio nenutuokia, kokią paslaugą daro pigaus populiarumo besivaikantiems politikams.

Sakoma, kad per pastaruosius porą mėnesiu pavyko išaiškinti per dvidešimt solomonų, kurie dievagojosi esą maištaujančios generacijos herojai, sistemos laužytojai ir Algio Greitai negerbėjai.

Užrašai Solomon radosi ir ant kaimiškų tualetų, tačiau niekam nepavyko parodyti tikrojo niekadėjo veido…

Solomon - akivaizdi tinklapio reklama

www.solomon.lt

Atrodo, kad praslysta detalė, jog vardas Solomon lengvai aptinkamas internetuose, o po juo sukaupta galybė nelegalių mp3. „Autorinės teisės užknisa! Mes už teisę laisvai klausytis mėgstamos muzikos!“ – rašoma tinklapyje ir, kaip pirštu į šikną, pataikoma į gajų piratinį segmentą, skirtą baltų laidų ausyse ir prakąstų obuolių fanams.

Akivaizdu, kad taginimas čia turi tiesioginę sąsają su web reklama ir tai yra dar vienas aistrų įpurškimas į išminčių šnerves! Reikėtų pagirti išmonę, kai sukurtas internetinis terminas ne tik dažais ant sienų, bet ir pasąmoniniais fliuidais rėžiasi į tautiečių smegenis.

Kerštinga merga

Domėn krenta prof. Vyt. Landsbergio išsakyta pastaba apie kedofilijos skandalą: „ieškokite antrosios mergaitės„. Atrodo, kad paskendę vidiniuose prieštaravimuose, Solomono medžiotojai ir bėgliai sukūrė mitą, kad nevykėlis tegeris yra vyriškos giminės.

Jei teigtume, kad Solomon yra nelaimingos meilės ir keršto bei nusivylimo kamuojama mergina, kuri  „Aiste, WRU?“ stiliumi ne vien liguistai siekia populiarumo ar daugiau lankytojų tinklapiui, tai neabejotinai taptų nauju poslinkiu…

Share