Apkalta, Ezopas ir Sūcha

Visi jau spėjo pasireikšti emocianalaus realybės show klausimais, tad belieka pataikauti tiems, kas nenustoja vilties ir dar kartą prašys Konstitucinio Teismo išaiškinti, kodėl Seimo nariams nesiseka susitarti su sveika nuovoka.

Juokingiausi kaltinimai už svetimos balsavimo kortelės kaišiojimus bei braukymus – būdingi daugumai Seimo narių. Tiesa, už pravaikštas iš darbo metama negailestingai (paklauskite V. Lauičiaus:)

Ezopas meldėsi

Gera žinia, kad dievai išgirdo Ezopo maldas: jokiai religijai neprikausantis ŽAS`as ėmėsi visų įmanomų šamanizmų ir apeigų, kad kuo greičiau baigtųsi tas bardakas. Aišku, gaila pinigų ir šiltos vietelės, bet ne paslaptis, kad daugumas prisikėlėlių į Seimą pateko kaip į pliažą po pirties.

Čia – ir skambusis E-mailas iš mįslingo serverio 193.219.60.33 „Valiau, kur tu mus visus įvėlei?“ neramiai klausta beveik prieš dvejus metus…

Linas Karalius nė nesigina nusipelnęs apkaltos, o Aleksandras Sacharukas dengėsi čekistiška leksika: „работал под присягой“ ir „не прятался за спинами“. Panašu, kad nebebuvo to kombato, kuris už savo kareivį tuos žodžius ištartų, tai Mentovniai teko pačiam gintis, kaip išmano.

Seime – dibilai

Paskendę rietenose dėl trapios daugumos ir politinių intrigų raizgalynėje, Tautos išrinktieji ne tik nesugebėjo suformuluoti vieningos nuomonės aiškiu klausimu, bet ir paliejo alyvos ugnin, klausdami – ką daryti toliau?

Visišką analfabetizmą pademonstravo V. P. Andriukaitis, I. Degutienė, o V. Gapšys nepraleido progos šūktelti apie pasileidimą. Aišku, kad durnių laivas tiek įsiūbuotas, kad populizmo bangos skalauja denį, nušluodamos nesusaistytus matrosus. Nesunku pastebėti, kam naudinga destabilizuoti padėtį šalyje, kai ne už kalnų rinkimai!

Kas kaltas, kas ne – tebūnie temos diskusijoms, tačiau pritarkime Protingam Chamui, kuris per radiją rėžė: „Seimas – rinkėjų atspindys“ Jei daugumas piliečių nuolatos smaginasi įvairiomis pozomis sąntykiaudami su valstybe, pateisina, o paskuj piktinasi korupcija ir rūko kontrabandines cigaretes, tai ir atstovaujamosios valdžios organas natūraliai palinkęs į tam tikrą pusę.

Ir dar – Ulžaitė pasielgė kaip paskutinė dūra dibilė!

Dabar Sacharukuj, kuriam ir taip нервы на приделе, ir kamuoja juoda naprižonkė, būtų logiška spjauti visiems tokiems kolegams į barzdą ir pasiprašyti priimant į ŽAS, nes tas ansamblis, panašu, atsidūrė palankiame įvykių verpete…

Share